Hrvatsko-indijski poslovni forum

srijeda, 27. ožujka 2019. godine od 10:00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2, Zagreb

Hrvatsko-indijski poslovni forum
Indija - zastava

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom Indije u RH i indijskim komorama ASSOCHAM, CII i FICCI organizira Hrvatsko – indijski poslovni forum koji će se održati u srijedu, 27. ožujka 2019.g. s početkom u 10:00 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2 u Zagrebu, na kojem će sudjelovati predsjednik Republike Indije Ram Nath Kovind i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, a u sklopu kojeg će se održati i poslovni razgovori između predstavnika hrvatskih i indijskih tvrtki.

Indijsko izaslanstvo se sastoji od predstavnika tvrtki iz sektora energetike, IT sektora, prehrambene industriju te turizma.

Ukoliko ste zainteresirani za događanje, program, popis indijskih tvrtki te online prijavni obrazac možete pronaći na internetskim stranicama Hrvatske gospodarske komore. Molimo Vas da obrazac ispunite na engleskom jeziku.

Prijave će se zaprimati do petka, 22. ožujka 2019. do 12:00 sati.

Sudjelovanje za hrvatske tvrtke je besplatno, a radni jezik je engleski.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Tomislavu Lozušiću, stručnom suradniku u Sektoru za međunarodne poslove i EU (tel. 01 456 1679, e-mail: tlozusic@hgk.hr).

 

Podijeli
li
0