Iskaz interesa - seminar o pravilima Incoterms 2020

Međunarodna trgovačka komora (ICC) Hrvatska i ove će godine (5. lipnja) organizirati seminar o pravilima Incoterms® 2020, globalno priznatim standardima o upotrebi domaćih i međunarodnih trgovinskih pojmova, čiji je cilj trgovcima diljem svijeta pružiti sigurnost i jasnoću u poslovanju.

Cilj seminara je tvrtkama uključenima u međunarodnu trgovinu pružiti korisne savjete za ispravnu upotrebu pravila Incoterms® 2020 u domaćim i prekograničnim transakcijama.

Predavačica je gđa Valle García de Novales, odvjetnica specijalizirana za trgovačko pravo s više od 30 godina iskustva korporativne pravnice koja se bavi prekograničnim transakcijama. Članica je Komisije za trgovačko pravo i praksu ICC-ja i predsjednica Komisije za trgovačko pravo i praksu ICC-ja Španjolska te je imenovana predstavnicom ICC-ja Španjolska koja izvještava ICC-jevu grupu za izradu nacrta o Pravilima Incoterms® 2020. Ujedno je i članica Grupe stručnjaka za pravila Incoterms u ICC-ju Španjolska.

Ovaj interaktivni seminar namijenjen je svima onima uključenima u međunarodnu trgovinu: korporativnim pravnicima, odvjetnicima i konzultantima koji pregovaraju i pripremaju međunarodne kupoprodajne ugovore; menadžerima i stručnjacima koji se bave nabavom, prodajom, otpremom, logistikom i financijama.

Iskaz interesa

Ljubazno molimo da svoj iskaz interesa za sudjelovanjem na seminaru prijavite putem online obrasca, najkasnije do 13. ožujka.

Ovisno o iskazanom interesu, seminar će biti održan 5. lipnja, o čemu ćete biti obavješteni zasebnim pozivom s detaljima o programu, iznosu kotizacije i načinu prijave.

Kontakt osoba

Za sve eventualne upite možete se obratiti gđi Ani Marguerite Tomulić, viša stručna savjetnica, HGK/ICC Hrvatska (atomulic@hgk.hr; 01/4561 553).

Podijeli
li
0