Međunarodna konferencija “LEAP Summit”

Međunarodna konferencija “LEAP Summit”
LEAP Summit 2019

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) te Europskom komisijom organizira na B2B razgovore 28. ožujka 2019. godine  koji će se održati u sklopu međunarodne konferencije “LEAP Summit” u Zagrebu

Ovaj B2B događaj okupit će tvrtke iz sektora kreativne industrije i IKT-a, ali otvoren je i za sve koji žele ostvariti novu suradnju sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta. Uz mogućnost dogovaranja sastanaka sa drugim tvrtkama (matchmaking of companies), sudionici će moći dogovoriti sastanke i sa pojedincima, studentima i stručnjacima različitih područja u IKT-u i kreativnoj industriji kako bi pronašli vještine i osobe koje im nedostaju u timu i u projektima na kojima rade (matchmaking of skills).To je jedinstvena prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata, a sastanke ćete moći  unaprijed će se dogovoriti putem ove internetske stranice.

Sastanci će se održati u Pivani, na adresi Ilica 222,  u vremenskom periodu od 19:00 do 21:00, te ste po završetku pozvani pridružiti nam se na neformalnom druženju. LEAP Summit je međunarodna konferencija koja okuplja tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija, a održat će se u Zagrebu od 29. – 30.03.2019. Prije LEAP Summita, od 27. – 28.03. održati će se i Pre-Summit koji donosi specijalizirane radionice, hackatone, ideation natjecanja, bootcampove i B2B sastanke. Uz više od 60 vodećih govornika iz različitih područja, cilj Summita je razvoj vještina budućnosti te edukacija o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima.

Sudjelovanje na B2B razgovorima i LEAP Summitu je besplatno.

 

 Za više informacija, molimo posjetite:

Web stranicu

Facebook profil

Stranicu za B2B sastanke

Podijeli
li
0