Seminar IDB-a: mogućnosti za hrvatske tvrtke

od 22.10.2013 do 24.10.2013

Seminar IDB-a: mogućnosti za hrvatske tvrtke
IDB logo

Ministarstvo financija RH organizira misiju predstavnika Inter-američke banke za razvoj (IDB) koja će od 22.-24. listopada 2013. godine boraviti u Republici Hrvatskoj te će se tom prigodom u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom održati seminar u središnjici HGK u svrhu predstavljanja mogućnosti sudjelovanja tvrtki iz RH na natječajima IDB-a.

IDB danas ima 48 država članica od kojih je najnovija članica, od 2009. godine, NR Kina. Od ukupnog broja zemalja članica, 26 ih se nalazi u regiji Latinske Amerike i Kariba (tzv. regionalna skupina zemalja) koje su ujedno i korisnice sredstava IDB-a. Republika Hrvatska postala je članica 1993. godine, a članstvo RH u IDB-u otvara hrvatskim tvrtkama mogućnost sudjelovanja na natječajima u okviru projekata u čijem financiranju sudjeluje IDB. Ministarstvo financija je tijelo državne uprave zaduženo za suradnju s navedenom institucijom.

Više informacija o IDB-u nalazi se na www.iadb.org.

Informacije o točnom datumu održavanja i programu seminara te prijavama za sudjelovanje HGK će objaviti naknadno na svojim internetskim stranicama www.hgk.hr.

Podijeli
li
0