Trojezični rječnik bankarstva u e-izdanju

Trojezični rječnik bankarstva u e-izdanju
Trojezični rječnik bankarstva i financija

Nakon rasprodanog tiskanog izdanja, „Trojezični rječnik bankarstva i financija“ kao prvi i jedinstveni rječnik te vrste u Hrvatskoj i u regiji, od nedavno se može kupiti u elektronskom izdanju - u obliku kupnje e-knjige ili pretplate na e-izdanje.

Više informacija o mogućnosti kupnje, odnosno pretplate možete potražiti ovdje.


O RJEČNIKU:

Rječnik sadrži više od 65.000 riječi na 1138 stranica,a sastavljen je od četiri dijela:  tri rječnika koja sadrže pojmove iz bankarstva, financija i burzovnog poslovanja, a u određenom opsegu i stručno nazivlje iz računovodstva, osiguranja i prava, posebice trgovačkog prava - na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, dok četvrti dio predstavlja dodatak sa 1.800 pojmova i definicija, 500 antonima, 300 kratica kao i 500 engleskih kolokvijalnih fraza.

Rječnik je namijenjen prvenstveno bankarima, financijašima, studentima, prevoditeljima te svima onima čiji su profesionalni interesi vezani za međunarodno poslovanje.

Ovo je prvi trojezični rječnik te vrste izrađen u Hrvatskoj i to u jezicima u kojima se odvija daleko najveći dio poslovanja hrvatskih gospodarstvenika s inozemstvom. 

Podijeli
li
0