Vinarija Kabola kandidat za Luxury Lifestyle Awards

Vinarija Kabola kandidat za Luxury Lifestyle Awards
Vinarija Kabola

The Luxury Travel Guide ekskluzivna je globalna platforma koja predstavlja  izvrsnost turističke ponude iz cijelog svijeta.
 
Njihov tim eksperata izdvaja najbolje hotele, spa centre, golf klubove i slična ekskluzivna mjesta diljem svijeta. Jedna od kategorija je i Luxury Lifestyle Awards, za koju je kandidirana Vinarija Kabola iz Istre, koja je time ušla je u uži izbor za osvajanje ove prestižne nagrade. 

Inače, The Luxury Travel Guide želi skrenuti pozornost na kompanije ali i sasvim male turističke bisere  koji pružaju posjetiteljima luksuzan i poseban  doživljaj.

Poznato je kako oni za svoj vodič odabiru samo najbolje od najboljeg što se danas nudi u svijetu u turističkom sektoru. Kriteriji kojima se vode prilikom odabira su inovacija, dizajn, gastronomska izvrsnost, vrhunska usluga, dobro osmišljen marketing i branding, posebnost, lokacija. 

Vinogradi Kabola smješteni su na brežuljku Štancija i u okolici vinarije u Kanedolo kod Momjana.

Kako sami kažu, vinska priča u obitelji Markežić koja je vlasnik vinarije postavila je svoj kamen temeljac još daleke 1891. s Momjanskim Muškatom.

Danas jedan od najuspješnijih vinskih biznisa u državi vodi Marino Markežić, a vina izvoze u Austriju, Njemačku, Italiju, Francusku, V. Britaniju, Belgiju, Nizozemsku, Švedsku, Norvešku, Crnu Goru, Češku.

Izvor: Poslovni dnevnik

Podijeli
li
0