Postani član

OTVORENOST ZA ČLANOVE

Članstvo u udruzi Hrvatski izvoznici javno je i otvoreno za sve pravne i fizičke osobe koje imaju sjedište, odnosno koje žive u Republici Hrvatskoj i koje izvoze ili namjeravaju izvoziti proizvode, robe i usluge, tj. sudjeluju i pomažu u izvozu te za sve koji promoviraju hrvatski izvoz.

PREDNOSTI ČLANSTVA

Hrvatski izvoznici jedina su udruga koja predstavlja hrvatske izvoznike. Članstvom u Hrvatskim izvoznicima možete biti sigurni da će vaši poslovni interesi vezani uz izvoz biti dostojno zastupljeni na najvišem nivou i promovirani u medijima i općoj javnosti. Bit ćete na vrijeme informirani o svim važnim pitanjima i temama vezanim uz hrvatski izvoz.

VRSTE ČLANSTVA

  • SKUPNO – za tvrtke ili organizacije upisane u nadležni registar Republike Hrvatske koji prihvaćaju Statut i ciljeve HIZ-a
  • POJEDINAČNO – za fizičke osobe, građane Republike Hrvatske koji prihvaćaju Statut i ciljeve HIZ-a
Pristupnicu možete preuzeti u nastavku

Pristupnicu za članstvo u udruzi Hrvatskih izvoznika možete dobiti elektronskom poštom ili telefaksom ukoliko nam se javite na: 

Ispunjenu pristupnicu i potpisanu od strane ovlaštene osobe pošaljite na našu adresu; Hrvatski izvoznici, Fallerovo šetalište 22 (Mini neboder, IV kat) , 10000 Zagreb, e-mail info@hrvatski-izvoznici.hr ili na telefaks broj  01 4923 797.

Članarina: