10 Izložba inovacija

29. siječnja - 01.veljače 2018. godine, Kuvajt, Kuvajt

U Kuvajtu će se, u organizaciji „Kuvajtskog znanstvenog kluba“ u razdoblju od 29. siječnja do 01. veljače 2018. godine, održati deseta po redu Izložba inovacija koja za cilj ima posjetitelje i potencijalne investitore upoznati s najnovijim dostignućima na planu tehničko-tehnoloških inovacija.

Od strane međunarodnoga žirija koji čine ugledni stručnjaci iz područja tehničkih istraživanja i inovacija, pobjedniku Izložbe biti će dodijeljena nagrada u iznosu od 50.000,00 USD, a zainteresirani inovatori, izumitelji kao i ostala kompetentna tijela iz Republike Hrvatske više su nego dobrodošli sudjelovati na predmetnoj Izložbi.

Trošak participacije sudionika iznosi 750,00 USD za registraciju izvršenu do 15. prosinca 2017. a nakon toga datuma, isti iznosi 1.000,00 USD i pokriva troškove izdavanja vize, troškove tiskanja posebnog prospekta s imenom, fotografijom i kratkom informacijom o pojedinačnom izumu svih sudionika Izložbe na engleskom i arapskom jeziku, trošak izložbenog štanda i strujnog priključka na prostoru veličine 2X2 m2, troškove smještaja u hotelu s četiri zvjezdice uključujući doručak, trošak prijevoza do hotela i internog transfera od hotela do lokacije održavanja izložbe.

Registraciju je moguće izvršiti na sljedećem linku: www.iifme.com

Podijeli
li
0