18. HBOR-ova međunarodna konferenciju o poticanju izvoza

15.studeni 2019.g. Amadria Park Konvencijski centar Šibenik od 10 sati

18. HBOR-ova međunarodna konferenciju o poticanju izvoza
HBOR

Hrvatska banka za obnovu i razvitak 18. put zaredom organizira konferenciju o poticanju izvoza koja će se održati u petak, 15. studenoga 2019.g. u Amadria Park Konvencijskom centru Šibenik s početkom u 10 sati.

Cilj konferencije koja svake godine ugošćuje predstavnike Vlade RH, vodeće predstavnike hrvatskih izvoznika, banaka, izvozno-kreditnih agencija te međunarodnih financijskih institucija poticanje je i jačanje izvoza te poboljšanje postignuća na međunarodnom tržištu.

Naglasak ovogodišnje konferencije bit će na raspravi o utjecaju uvođenja eura na izvoz i izvoznike. Na ovom panelu, uz predstavnike Hrvatske narodne banke i Vlade Republike Hrvatske, s ciljem razmjene iskustava sudjelovat će i predstavnici izvoznih banaka iz Europske unije, a predstavljena će biti i očekivanja izvoznika. Tijekom konferencije otvorit ćemo i pitanja važnosti povezivanja znanosti i gospodarstva te brendiranja zemlje.

U četvrtak 14. studenoga 2019., večer prije same konferencije za uzvanike organiziramo večeru, a nakon završetka konferencije, 15. studenoga 2019., svi su sudionici pozvani na izlet i večeru.

Sudjelovanje na konferenciji je isključivo na poziv i ne naplaćuje se. Sudionici snose sami troškove prijevoza i smještaja.

REGISTRACIJA

Posjetite web stranicu konferencije kako biste se registrirali putem online obrasca, rezervirali smještaj te dobili uvid u ažurirani dnevni red i ostale informacije

Podijeli
li
0