B2B susreti u metaloprerađivačkoj industriji

Susret austrijskih i hrvatskih tvrtki iz metaloprerađivačkog sektora

B2B susreti u metaloprerađivačkoj industriji
HGK logo

Sektor za industriju i Sektor za međunarodne odnose HGK u suradnji s Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu u Zagrebu organiziraju susret hrvatskih i austrijskih tvrtki iz metaloprerađivačkog sektora, koji će se održati 11. ožujka 2014. godine s početkom u 9 sati u prostorima HGK u Zagrebu, Rooseveltov trg 2. U plenarnom dijelu susreta austrijske tvrtke detaljnije će se upoznati s industrijom prerade metala u Hrvatskoj i područjima s najvećim potencijalom za suradnju, dok će predstavnik tvrtke Schwab Innovations in Technology održati predavanje za hrvatske sudionike o Normi EN 1090 i Pravilniku o građevinskim proizvodima 305/2011.

Po završetku plenarnog dijela bit će organizirani poslovni razgovori hrvatskih i austrijskih tvrtki. Cilj ovog susreta je omogućavanje direktnog kontakta između austrijskih tvrtki koje traže dobavljače u prilogu specificiranih proizvoda i usluga s hrvatskim tvrtkama koje proizvode i nude tražene proizvode i usluge.

Ukoliko ste zainteresirani za poslovanje s Austrijom, a Vaš proizvodni i uslužni program odgovara potražnji prijavljenih austrijskih tvrtki, prijaviti se možete slanjem ispunjeg prijavnog obrasca najkasnije do 7. ožujka 2014. u HGK (kontakt osoba je Anita Stipić, e-mail: astipic@hgk.hr; tel: 01/48 28 379).

Sudjelovanje je besplatno, a radni jezici su hrvatski i njemački, uz osigurano prevođenje.

U nastavku pronađite program događanja, profile austrijskih tvrtki koje sudjeluju u B2B susretima te prijavni obrazac.

Podijeli
li
0