Besplatna edukacijska radionica Akademije industrijskog razvoja

3. i 4.11.2021. Wespa Spaces

Besplatna edukacijska radionica Akademije industrijskog razvoja
Vedran Antoljak i Julije Domac

Besplatna dvodnevna edukacijska radionica Akademije industrijskog razvoja u kojoj će naglasak biti na temama digitalne transformacije poslovanja i zelene energetske tradicije, održat će se u Wespa Spacesu, u Zagrebu, 3. i 4. studenog. 

Program Akademije industrijskog razvoja usmjeren je općenitom podizanju i jačanju poduzetničkih vještina, kompetencija i znanja. Poseban se naglasak stavlja na pripremu i jačanje kapaciteta poduzetnika u kontekstu svakodnevne pojave i proliferacije digitalnih tehnologija koje u kratkom roku mijenjaju pravila tržišne igre, te u kontekstu prelaska na održivi, zeleni i učinkoviti energetski sustav.

Predavači su iskusni stručnjaci u svojim područjima čija predavanja odlikuju suvremena znanja i primjeri iz prakse.

Prvi dan AIR-a temu Digitalne transformacije i prilagodbe promjenama koje donosi digitalno doba obraditi će Vedran Antoljak, stručnjak s višegodišnjim iskustvom u konzalting industriji, digitalnoj ekonomiji te projektima digitalne transformacije. Modul obrađuje koncepte, digitalizacije, digitalne transformacije i digitalne strategije, a uključiti će primjere digitalnih transformacija poduzeća i javnih institucija u Hrvatskoj i svijetu, kao i pružiti direktan uvid u sve aspekte jednog transformacijskog projekta.

Drugi dan AIR-a na temu Zelene energetske tranzicije govoriti će Julije Domac, stručnjak za energetiku s višegodišnjim iskustvom u poljima obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti. Ovaj će modul polaznicima prenijeti znanja i informacije o konkretnim projektima, čistim i energetski prihvatljivim tehnologijama, kružnoj ekonomiji i drugim mehanizmima jačanja otpornosti poduzeća kroz zelenu energetsku tranziciju.

Sudjelovanje je besplatno, uz prethodnu prijavu.

Prijavite se putem poveznice najkasnije do utorka 2. studenog u 15 sati. Kapacitet edukacije je 50 osoba, a prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta.

Podijeli
li
0