Čajevi Herbariuma prisutni na 12 tržišta

Čajevi Herbariuma prisutni na 12 tržišta
Tvornica za pakiranje čajeva Herbarium d.o.o.

Prije malo više od pola godine, točnije 6. prosinca 2019., u poduzetničkoj zoni općine Pitomača otvorena je nova tvornica za pakiranje čajeva. Herbarium d.o.o. je preselio svoje proizvodne linije u novu tvornicu, čime postaje jedna od vodećih tvornica za pakiranje čajeva, koji je dio Spider grupe Pitomača i partnerske kompanije Everton iz Italije.

- Pola godine nakon otvorenja nove tvornice, u razdoblju krize izazvane koronavirusom Herbarium se može pohvaliti da je ovoga tjedna isporučeno devet kamiona koji prevoze gotove proizvode (kutijice čajeva) na tržište Italije za vodeće trgovačke lance kao što su Coop, Conad, Mirgoss, Lidl, Aldi, Unes i Prix.

- Uz to, lipanj planiramo zaključiti s trideset kamiona koji su otišli putem izvoza. Također, možemo se pohvaliti da u vrijeme pandemije COVID-19 nismo stali s izvozom naših proizvoda, rekli su nam iz te tvrtke. Tvrtka Herbarium 70 posto svojih prihoda ostvaruje na stranom tržištu, te svoje proizvode plasira u dvanaest zemalja kao što su Njemačka, Italija, Češka, Slovačka, Mađarska, Slovenija, Grčka, Belgija, Švicarska, Cipar, Švedska, Kanada.

Za naredni period od godinu dana planiraju dodatno proširenje poslovanja na ostatak zemalja Europske unije i svijeta.

Podijeli
li
0