Croatia Airlines u zimskom redu letenja povećava broj letova i uvodi nove linije

Croatia Airlines u zimskom redu letenja povećava broj letova i uvodi nove linije
Croatia airlines

Croatia Airlines u zimskom redu letenja od 29. listopada ove do 30. ožujka iduće godine, planira povećanje broja letova za 12 posto i uvođenje novih međunarodnih linija, priopćio je u srijedu nacionalni avioprijevoznik.

S ukupno 23 međunarodne linije Croatia Airlines povezat će sedam domaćih zračnih luka s 13 međunarodnih odredišta te istovremeno ispuniti obvezu povezivanja Hrvatske domaćim linijama iz Zagreba za Split, Dubrovnik, Pulu i Zadar te letova između Pule i Zadra.

Novost je izravni let Zadar - München, koji će prometovati utorkom i subotom. Cjelogodišnja linija Osijek - München, prometovat će i tijekom cijele zime ponedjeljkom i petkom.

Nastavljaju se i letovi na linijama Split - Kopenhagen subotom; Split – London Heathrow subotom, Dubrovnik - Frankfurt utorkom, petkom i nedjeljom popodne, uz opciju prilagodba reda letenja sukladno potrebama, te Zagreb - Mostar tri puta tjedno.

Kao i prošle zimske sezone, produljuju se letovi Split - Zürich srijedom i subotom, Rijeka - Munchen četvrtkom i nedjeljom, a prometovat će i linija Pula - Zürich, srijedom i subotom.

Izvor: HINA

Podijeli
li
0