Održana zajednička sjednica Tijela HIZ-a

KONČAR – Distributivni i specijalni transformatori d.d.

Održana zajednička sjednica Tijela HIZ-a

U četvrtak, 8. veljače 2024.g.  u sjedištu tvrtke KONČAR – Distributivni i specijalni transformatori d.d., Josipa Mokrovića 8, u Zagrebu, uz gostoprimstvo predsjednika Uprave i člana Upravnog odbora Hrvatskih izvoznika (HIZ), gospodina Vanje Burula, održana je zajednička sjednica Predsjedništva i Upravnog odbora HIZ-a.

Na održanoj sjednici raspravljalo se o Izvještaju Predsjednika o radu Udruge i Financijskom izvješću Udruge za 2023.g., te o sazivu 27. skupštine HIZ-a za 22. veljače 2024.g. Ujedno, izvršeno je kooptiranje članova Upravnog odbora HIZ-a, odnosno potvrđeni su naknadno pridruženi članovi Upravnog odbora HIZ-a:

-      g. Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVA Hrvatska d.o.o., prihvatio je kandidaturu i potvrđen je za novog člana Upravnog odbora Hrvatskih izvoznika;

-      g. Kruno Križan, novi predsjednik Uprave SELK d.d., prihvatio je kandidaturu i pridruženi je član Upravnog odbora Hrvatskih izvoznika.

U 7. sazivu, a prema Statutu HIZ-a, svi članovi Predsjedništva i Upravnog odbora HIZ-a imaju mandat na četiri godine. Kooptiranim odnosno naknadno pridruženim članovima Tijela HIZ-a mandat traje do isteka 7. saziva - do rujna 2026.godine, a navedeni članovi dati će se Skupšini na potvrđivanje.

Nakon zajedničke sjednice Tijela HIZ-a, odražana je prezentacija tvrtke KONČAR – Distributivni i specijalni transformatori d.d. članovima Upravnog odbora, a uz vodstvo gospodina Burula izvršen je i obilazak pogona KONČAR – Distributivni i specijalni transformatori d.d.

Podijeli
li
0