Dominović d.o.o.

nakladnik i distributer

Dominović d.o.o.
Dominović d.o.o.(1/2)

Nakladnička i distributerska kuća Dominović osnovana je 1990. godine. Od samog početka poslovanja izvoze hrvatske knjige i časopise te uvoze stranu literaturu za potrebe hrvatskih kupaca. Godine 2000. otvorili su Sveučilišnu knjižaru i antikvarijat Dominović, i to u zgradi Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Dominović d.o.o. nabavlja, distribuira te prodaje i hrvatske i strane publikacije, a posebno su ponosni na vlastita izdanja koja stalno pripremaju. Riječ je o rječnicima, razgovornim priručnicima, o knjižničarskoj literaturi, a među ostalim su izdanjima razne publikacije o hrvatskoj duhovnoj i kulturnoj baštini.

Kad je riječ o stranim izdanjima, već godinama za kupce nabavljaju knjige, časopise, znanstvenu literaturu i e-izdanja inozemnih izdavača. Svojim kupcima isporučuju strane knjige prema cijenama izdavača dodajući trošak poštarine.

Od 2010. godine prodaju uredski materijal i informatičku opremu po veleprodajnim cijenama.

Prošle jeseni pokrenuli su novu internetsku knjižaru koju možete pronaći na stranici www.dominovic.hr. Novost u njihovim poslovanju su elektronski newsletter  te slanje ponude i primanje narudžba e-poštom.

Među zadovoljnim kupcima su školske, narodne, specijalne i visokoškolske knjižnice, znanstvene i obrazovne ustanove, knjižare i strani kupci. Surađuju s brojnim hrvatskim i stranim izdavačima, a s nekima od njih licencirani su partneri za Hrvatsku. 

Kontakti:

http://www.dominovic.hr

Trnjanska 54a, P.O. Box 555
HR - 10001 Zagreb, Croatia
Tel: + 385 1 6115 949
Fax: + 385 1 6114 240
dominovic@dominovic.hr

Dominović d.o.o. - ponuda

Podijeli
li
0