EBRD-ova konferencija o javnoj nabavi - 24. i 25. veljače 2015. u Sarajevu

“Regionalna konferencija Zapadnog Balkana - Javna nabava kao ključna strateška funkcija dobrog upravljanja”.

Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) u suradnji s Vanjskotrgovinskom komorom BiH i Agencijom za javnu nabavu BiH organizira regionalnu konferenciju o javnoj nabavi u EBRD-ovim projektima pod nazivom “Regionalna konferencija Zapadnog Balkana - Javna nabava kao ključna strateška funkcija dobrog upravljanja”.

Cilj ove dvodnevne regionalne konferencije je povećanje interesa tvrtki i mogućnosti njihovog sudjelovanja i dobivanja ugovora na projektima koje financira EBRD, kao i promocija kvalitetnog i transparentnog natjecanja u projektima javnog sektora. Dodatno, predstavnici EBRD-a će sudionicima konferencije pružiti informacije o sljedećem:

 

  • kako uspješno primijeniti prednosti i politike javne nabave EBRD-a;
  • kako promovirati i razumjeti zašto su politike važne za klijente, ugovarače, dobavljače i konzultante EBRD-a;
  • identificirati glavne probleme vezane uz javnu nabavu prilikom implementacije EBRD-ovih projekata u stvarnom životu.

Konferencija je namijenjena tvrtkama iz cijele regije, odnosno menadžerima, ugovaračima, ponuđačima i konzultantima iz sektora energetike, transporta (željeznice, ceste, zračne luke, morske i riječne luke), tvrtkama iz sektora vodoprivrede, vodoopskrbe i odvodnje, upravljanja otpadom i zaštite okoliša, tvrtkama iz sektora javnog prometa na općinskom, regionalnom i nacionalnom nivou, te tvrtkama iz sektora građevinarstva (energetski objekti, cestogradnja i sva druga infrastruktura).

Praktične radionice su specijalno dizajnirane da se kroz raspravu o stvarnim primjerima s predstavnicima EBRD-a i ostalim sudionicima iz javnog i privatnog sektora unaprijedi znanje sudionika iz područja javne nabave. Također, svi sudionici imati će priliku za individualne konzultacije s predstavnicima EBRD-a.

Konferencija će se održati 24. i 25. veljače 2015. godine u Sarajevu. Radni jezik konferencije je engleski, a za sve sudionike bit će osigurani i simultani prijevod na hrvatski jezik. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno. Troškovi organizacije putovanja i smještaja su isključiva odgovornost sudionika.

U nastavku možete pronaći službeno pozivno pismo organizatora, trenutni nacrt programa događanja i prijavni obrazac koji, u slučaju interesa, trebate ispunjenog dostaviti organizatoru (sejla.delic@komorabih.ba) najkasnije do 15. veljače 2015.

 

Podijeli
li
0