Global Healthcare Travel Forum (GHTC)

25. – 27. veljače 2017., Amman, Jordan

Global Healthcare Travel Forum (GHTC)
Global Healthcare Travel Forum (GHTC)

Prvi "Global Healthcare Travel Forum" biti će organiziran pod  pokroviteljstvom Njegovog Veličanstva kralja Abdullaha II Ibn al Huseina, a u organizaciji Udruženja privatnih bolnica Jordan, u kolaboraciji sa „Global Healthcare Travel Council“ (GHTC) u Amanu, Jordan, od 25. - 27. veljače 2017. godine.

Tema foruma biti će globalizacija medicinskog turizma. Cilj foruma je okupiti dionike iz područja medicinskog turizma kako bi se sastali na jednom mjestu i razgovarali o izgledima i budućnosti ove industrije. Štoviše, forum namjerava ojačati suradnju između različitih zemalja koje su zainteresirane za pružanje ili primanje zdravstvenih usluga. Sudionici će imati priliku steći znanja o najnovijim inovacijama i trendovima u medicinskom turizmu, a za tu svrhu, ugledni stručnjaci, lideri i donositelji odluka pozvani su govoriti o aktualnim temama relevantnima za medicinski turizam.

Kotizacija za tvrtke: 2100 US $ (6m2 izložbenog prostora, sudjelovanje 3 delegata na svim forumima, B2B networking program, coffee break i obroci).

Kotizacija za delegacije: 350 US $ (sudjelovanje na svim forumima, coffee break i obroci).

Vrijeme: subota, 25. veljače 2017., 08:00 sati – ponedjeljak, 27. veljače 2017., 19:00 sati

Mjesto održavanja: Le Royal Hotels and Resorts - Amman, 3rd Circle, Zahran St., P.O.Box 52 Amman 11118, Amman, Jordan

Više informacija mogu se pronaći na službenim stranicama:

http://global-healthcaretravelforum.org/about_the_form.aspx

Izvor: MVEP

Podijeli
li
0