GO Global- GO Virtual

Nakon niza virtualnih poslovnih sastanaka hrvatskih i stranih tvrtki i institucija održanih putem platforme Go Global – Go Virtual, tijekom srpnja i kolovoza omogućit će se ponovo sastanci s inozemnim tvrtkama iz zemalja s kojima su već održani sastanci, kako bi i hrvatske tvrtke koje su se kasnije priključile platformi imale priliku ostvariti poslovne kontakte u državama čiji su se poduzetnici već upoznali s hrvatskima.

Do sada su održani ponovljeni razgovori sa Slovenijom, Austrijom i Njemačkom (od 9. do 19. srpnja), a trenutno, od 21. do 29. srpnja, omogućeni su razgovori s tvrtkama iz Italije i V4 zemalja (Češka, Mađarska, Poljska i Slovačka).

Od 30. srpnja do 6. kolovoza omogućit će se ponovo razgovori sa sudionicima iz Rusije, od 9. do 17. kolovoza sa sudionicima iz Izraela, te od 18. do 27. kolovoza sa tvrtkama i institucijama iz Latinske Amerike.

Na platformi su se hrvatske tvrtke još ranije virtualnio mogle sastati razmjenjivati poruke sa sudionicima iz Slovenije, Rusije, Višegradske grupa (Češka, Mađarska, Poljska i Slovačka), Austrije, Njemačke, Izraela, Italije, Latinske Amerike i Ukrajine.

Od rujna 2021. na Go Global  Go Virtual platformi planirani su novi ciklusi razgovora s inozemnim partnerima sa novih tržišta poput Turske, Francuske, Australije, Indije i dr., o čijim datumima održavanja ćemo sve zainteresirane pravovremeno obavijestiti.

Registracijom na platformu omogućava se komunikacija sa domaćim i stranim registriranim sudionicima. Registracija i sudjelovanje na platformi je besplatno.

Za sve dodatne informacije o načinu i mogućnostima sudjelovanja, možete poslati pitanje putem e-adrese onlineb2b@hgk.hr

Podijeli
li
0