Javni poziv za iskaz interesa za pripremu projektnih prijedloga

za Europski fond za regionalni razvoj 2014. – 2020.

Javni poziv za iskaz interesa za pripremu projektnih prijedloga
MINPO - iskazivanje interesa

Javni poziv za iskaz interesa poduzetnika za pripremu projektnih prijedloga za Europski fond za regionalni razvoj 2014. – 2020.


Vrsta natječaja: Bespovratna sredstva 

Država: Hrvatska

Datum otvaranja natječaja: 06.05.2013.

Rok za prijavu: 30.06.2013.

Iznosi sredstava €: 500.000

Prijavitelji: Mala i srednja poduzeća

Svrha ovog poziva je iskazivanje interesa za pomoć u pripremi projektnih prijedloga za projekte koji će se prijavljivati za programe bespovratnih potpora u sklopu Europskog fonda za regionalni razvoj.  Ovaj poziv namijenjen je pripremi projektnih prijedloga za programe bespovratnih potpora koji će se financirati iz Strukturnih fondova. Najniža ukupna vrijednost prijavljenog projekta iznosi 7,5 milijuna kuna.

Posebni ciljevi koje projekti trebaju ostvariti su:

  • Poboljšanje učinkovitosti i produktivnosti MSP kroz investicije vezane za nove tehnologije u proizvodnim procesima i kroz uvođenje rezultata istraživanja i razvoja (R&D) u proizvodnju, što dovodi do povećanja razvojnog potencijala za nove i konkurentne proizvode;
  • Poboljšanje kvalitete turističkih proizvoda podizanjem učinkovitosti malih i srednjih poduzeća u sektoru turizma kroz poboljšanje strukture smještajnih kapaciteta i prateće komplementarne infrastrukture, čime se pridonosi kvaliteti turističke ponude, povećanju popunjenosti kroz cjelogodišnje poslovanje, a time i povećanju zaposlenosti;
  • Stvaranje novih i očuvanje postojećih radnih mjesta.

Prijave projektnih prijedloga se dostavljaju u elektronskom obliku (isključivo on-line prijavom) popunjavanjem propisanog  prijavnog obrasca kojeg možete otvoriti OVDJE.

Pitanja vezana uz javni poziv  možete uputiti na besplatni info telefon: 0800/234505 te adresu e-pošte: programiranje@minpo.hr, najkasnije do 10. lipnja 2013. godine na koja ćemo odgovoriti najkasnije do 17. lipnja 2013. godine.
 
Često postavljana pitanja i odgovore vezane za Javni poziv možete pročitati OVDJE.


Natječajna dokumentacija

Podijeli
li
0