Hrvatski inovatori i poduzetnici osvojili Maleziju

Hrvatski inovatori i poduzetnici osvojili Maleziju
Inovacije simbol.fotografija

Hrvatski inovatori i poduzetnici postigli su na velikoj međunarodnoj izložbi inovacija i novih tehnologija, MTE 2017 u Kuala Lumpuru, Malezija, novi veliki uspjeh.

Za 7 predstavljenih najboljih hrvatskih inovacija izlagači su osvojili ukupno 12 odličja, Best Award, glavnu nagradu, 3 zlata, 2 srebra, 2 bronce i 3 posebne nagrade.

Organizatori su hrvatski izložbeni prostor ocijenili najboljim na izložbi i za to uručili posebno priznanje Hrvatskoj gospodarskoj komori i Savezu inovatora Zagreba.
 
Najbolji hrvatski izlagač bio je Tomislav Bronzin, CITUS Ltd. za inovaciju „BodyMeasures“. Osvojio je Best Award, zlatnu medalju i posebno priznaje Organizacije dobitnika međunarodnih nagrada tajvanskih inovatora.
 
Zlatna odličja osvojili su Vjekoslav Majetić, DOK-ING d.o.o. za inovaciju „Multifunkcionalno komunalno električno vozilo tom-tom“, kao i dobitnica brojnih malezijskih zlatnih odličja s ranijih izdanja MTE Mirjana Brlečić, PRIRODA LIJEČI d.o.o, ove godine za inovaciju „NIKEL PRIVE“.
 
MTE je najveća izložba inovacija jugoistočne Azije, koja se održava već 16 godina u Kuala Lumpuru, a ove godine je okupila oko 470 inovacija iz Malezije i brojnih država jugoistočne Azije i Europe, s naglaskom na izvrsnu posjećenost koja je rezultirala velikim brojem ostvarenih kontakata u svrhu komercijalizacije hrvatskih inovativnih proizvoda na malezijskom tržištu.

Podijeli
li
0