Hrvatsko-poljski gospodarski forum u Dubrovniku

U Dubrovniku, u hotelu Kompas, 11. i 12. svibnja 2016. godine održat će se V. Forum poljskih i hrvatskih regija, u sklopu kojega će Hrvatska gospodarska komora organizirati Hrvatsko-poljski gospodarski forum.

Forum poljskih i hrvatskih regija susret je poljskih i hrvatskih predstavnika regionalne samouprave i gospodarstvenika koji se organizira već petu godinu zaredom, a organizatori ovogodišnjeg Foruma su Hrvatska zajednica županija, Savez vojvodstava Republike Poljske i Dubrovačko-neretvanska županija, uz partnerstvo Hrvatske gospodarske komore, Grada Dubrovnika, Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i Turističke zajednice Grada Dubrovnika. Na linku http://hrvzz.hr/v_forum_regija/ možete pronaći više informacija o V. Forumu poljskih i hrvatskih regija.  

Kako bi se hrvatskim tvrtkama pružila mogućnost direktnog kontakta s poljskim potencijalnim partnerima, Hrvatska gospodarska komora 12. svibnja organizira Hrvatsko-poljski gospodarski forum na kojem će se održati B2B razgovori hrvatskih i poljskih tvrtki.

U dokumentima u nastavku nalazi se program Foruma i lista poljskih tvrtki koje su izrazile interes za poslovne razgovore s hrvatskim tvrtkama.

Više informacija te prijava posredstvom poveznice u nastavku

http://www.hgk.hr/sektor-centar/sektor-medjunarodni/hrvatsko-poljski-gospodarski-forum-2?category=65

Podijeli
li
0