ICC seminar - ISBP 2013 i JPBOP

Nova Međunarodna standardna bankarska praksa i Nova Jedinstvena pravila za bankovne obveze plaćanja

ICC seminar - ISBP 2013 i JPBOP
ICC logo

ICC Hrvatska organizira u ponedjeljak, 16. prosinca 2013.g. u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2, Zagreb s početkom u 9.30 sati seminar na temu "Nova Međunarodna standardna bankarska praksa za pregled dokumenata po dokumentarnim akreditivima - ISBP 2013 i Nova Jedinstvena pravila o bankovnim obvezama plaćanja (JPBOP)".

Predavači na seminaru su g. Vincent O'Brien, renomirani stručnjak za međunarodnu financijsku trgovinu i dugogodišnji član Bankarske komisije MTK, g. Digby Bennett, predstavnik China Systems, aktivan u edukaciji profesionalaca o najnovijim trendovima vezanim uz elektronički Supply Chain financija i standardizacije i gđa Mirjana Zalar, stručnjakinja za financijsku trgovinu Programa olakšavanja trgovine (TFP) Europske banke za obnovu i razvoja (EBRD).

Seminar je namijenjen izvoznicima i uvoznicima, otpremnicima i prijevoznicima, bankarima kao i ostalim stručnjacima koji se bave bankarskim poslovanjem i područjem upravljanja rizikom.

Radni jezik seminara je engleski uz simultani prijevod na hrvatski jezik.

Kotizacija za seminar iznosi 750,00 kn za članove ICC Hrvatska, 1.000,00 kn za ostale gospodarske subjekta te 150 € za polaznike iz inozemstva.

Ukoliko se iz iste tvrtke prijave dva ili više polaznika, ostvaruje se popust od 10% na svakog prijavljenog polaznika.

Kotizacija, osim certifikata o pohađanju uključuje publikacije u vrijednosti od 440,00 kn:

  • novu dvojezičnu publikaciju JPBOP
  • englesko izdanje ISPB 2013
  • dvojezičnu publikaciju UCP 600

Više o seminaru i predavačima te program seminara i prijavni obrazac preuzmite u nastavku

Podijeli
li
0