ICC seminar "Novi modeli ugovora ICC-a o trgovinskom zastupanju i o distribuciji"

ICC seminar "Novi modeli ugovora ICC-a o trgovinskom zastupanju i o distribuciji"
ICC Hrvatska

ICC Hrvatska u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom organizira seminar “Novi modeli ugovora ICC-a  o trgovinskom zastupanju i o distribuciji – Kako maksimizirati njihovu korist u praksi?”, 9. lipnja 2016. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore (Vijećnica, 1. kat), s početkom u 9:00 sati.

Uz vodstvo renomiranog predavača, jednog od tvoraca ICC-evih modela o trgovinskom zastupanju i o distribuciji, obradit će se teme koje uključuju izbor distribucijskog sustava, izbor mjerodavnog prava, odštetu po isteku ugovora, mogućnost održavanja cijena i druge aktualne teme u distribuciji.  Ova pitanja će se obraditi u svjetlu EU direktive o trgovinskim zastupnicima, EU uredbe o skupnom izuzeću vertikalne ponude i distribucijskih ugovora te odluka Europskog suda pravde i ostalih sudova.

Cilj seminara je pružiti praktične savjete za tvrtke u korištenju modela ugovora.

Kome je seminar namijenjen?

  • tvrtkama koje posluju na međunarodnom tržištu – menadžerima, korporativnim pravnicima, stručnjacima za izvoz, uvoz, prodaju, nabavu, upravljanje  rizikom i financiranje trgovine
  • konzultantima
  • odvjetnicima

Predavač

Horst Becker je odvjetnik u Münchenu i izvanredni profesor na Sveučilištu u Strasbourgu. Jedan je od autora ICC-evog modela ugovora o trgovinskom zastupanju i modela ugovora o distribuciji. Osnivač je odvjetničkog ureda Ariathes Rechtsanwälte, koji djeluje u Münchenu, Parizu i Berlinu. Posljednih 25 godina posvećen je međunarodnoj distribuciji. Predaje pravo distribucije na Sveučilištu u Strasbourgu i predavač je na mnogim seminarima diljem svijeta.

Kotizacija i uvjeti prijave

Iznos kotizacije:

  • članice ICC-a Hrvatska*: 973 kn
  • ostali sudionici: 1390 kn

(na navedene cijene ne obračunava se PDV)   

* lista članica ICC-a Hrvatska 

Što uključuje kotizacija?

  • radne materijale
  • on-line materijali (prezentacije) nakon seminara
  • ručak i osvježenje u pauzama
  • certifikat o pohađanju seminara 

Program možete preuzeti u nastavku

dok se prijaviti možete posredstvom on-line prijave  OVDJE

Izvor: HGK

Podijeli
li
0