Informacija članovima: novo izdanje izvorne hrvatske norme HRN 1112:2022

Novo izdanje izvorne hrvatske norme HRN 1112:2022, Komplet prve pomoći za motorna vozila kategorije M i N  (First aid kit for M and N category motor vehicles) dostupno je od 1. studenoga 2022. godine.
Ova norma zamijenila je normu HRN 1112:2001, Pribor za prvu pomoć – Kutija za pribor prve pomoći.


Tekst hrvatske norme HRN 1112:2022 pripremio je tehnički odbor HZN/TO 580Pribor za prvu pomoć Hrvatskoga zavoda za norme. Norma određuje oblik, mjere, materijal, sadržaj, metode ispitivanja i označivanje kutije za pribor prve pomoći za motorna vozila.

Za dodatne obavijesti o radu odbora HZN/TO 580 možete se obratiti tajnici tehničkog odbora Boženi Mesek, višoj stručnoj savjetnici za normizaciju u području zdravlja, okoliša i medicinske opreme email: bozena.mesek@hzn.hr
 
Detaljnije informacije o hrvatskim normama koje su izradili i prihvatili tehnički odbori Hrvatskoga zavoda za norme možete pronaći u katalogu hrvatskih norma te repozitoriju HRN4You. Za besplatan uvid u sadržaj norma možete najaviti svoj dolazak u normoteku, a za kupnju navedene norme ili bilo kojega normativnog dokumenta pošaljite popunjeni obrazac za ponudu na e-adresu prodaja@hzn.hr.

Podijeli
li
0