Izvozna prilika-dobitak za tvrtku CROSHIELD Ltd.

Realizacija poslovne suradnje putem javnog natječaja

Izvozna prilika-dobitak za tvrtku CROSHIELD Ltd.
CROSHIELD logotip

U svojim kontaktima s institucijama državne i lokalne vlasti  te poslovnom zajednicom, diplomatsko-konzularna predstavništva RH širom svijeta sakupljaju vrijedne informacije o mogućnostima nastupa hrvatskih kompanija u inozemstvu.

Informacije  preko središnjice Ministarstva vanjskih i europskih poslova dostavljaju se hrvatskim poslovnim udruženjima HGK, HUP, HIZ i HOK, koji ih zatim distribuiraju odgovarajućim hrvatskim kompanijama.

Na osnovu dobivene HIZ-ove informacije o izvoznoj prilici, tvrtka CROSHIELD Ltd. prijavila se na natječaj „Norveške narodne pomoći“ u BiH. Ponudu je dostavilo nekoliko domaćih i stranih tvrtki. Između pristiglih ponuda, ponuda tvrtke CROSHIELD Ltd. bila je odabrana prvenstveno zbog najboljeg omjera kvalitete i cijene.

"Natječaj je bio za 125 kom deminerskih prsluka. Nakon odabira, količina je povećana za dodatnih 10 kom, tako da u prvoj narudžbi ide ukupno 135 prsluka. Očekivanja su da će sljedeće narudžbe ići direktno na CROSHIELD Ltd., te da će ih u idućoj godini biti još. Dobivanje ovog natječaja za nas znači lakši ulazak na BiH tržište, gdje prednost u većini slučajeva imaju domaće tvrtke. Prsluci koje ćemo isporučivati su fleksibilniji, lakši i ergonomski mnogo bolji od robe koju su prethodno koristili. "

-izjavio je  gosp.Dražen Frković, direktor tvrtke CROSHIELD Ltd.

 

Podijeli
li
0