Jubilarno deseto izlaganje tvrtke ALTPRO na sajmu Innotrans na 30-tu obljetnicu poslovanja tvrtke

Jubilarno deseto izlaganje tvrtke ALTPRO na sajmu Innotrans na 30-tu obljetnicu poslovanja tvrtke
ALTPRO - Innotrans 2022.

ALTPRO, jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području signalno- sigurnosnih sustava za željezničku infrastrukturu i vozila, izlaže na najvećem sajmu željezničke industrije u Berlinu u rujnu

 

ALTPRO sudjeluje na Innotrans-u 2024., najvećem svjetskom sajmu željezničke industrije, koji će se održati u Berlinu od 24. do 27. rujna 2024. godine. Kao jedna od globalno prepoznatih inovativnih tvrtki u proizvodnji signalno-sigurnosnih sustava za željeznicu, predstavit će najnovija rješenja i inovacije na štandu 660 u HUB-u 27, novom paviljonu u kojem se po odabiru organizatora nalaze najznačajniji izvozni proizvođači u EU. U ovom paviljonu prezentirat će se i  europske institucije poput Europske komisije, Agencije ERA, Zajedničkog poduzeća za europsku željeznicu (EU-Rail) te UNIFE.

U 30 godina poslovanja, ALTPRO je postao sinonim za pouzdana i inovativna rješenja na željezničkoj infrastrukturi i vozilima, a na Innotrans-u  će predstaviti novu generaciju brojača osovina, novitete u uslugama održavanja vozila te uslugu integracije na projektima modernizacije željezničke infrastrukture.

Zbog posvećenosti razvoju pouzdanih, konkurentnih i inovativnih rješenja, ALTPRO sustavi su izvezeni u preko 50 zemalja. Posljednjih godina, tvrtka je ojačala svoju prisutnost na domaćem i regionalnom tržištu, a projekti obuhvaćaju ugradnju preko 120 novih željezničko-cestovnih prijelaza, modernizaciju više od 40 lokacija, ugradnju novih signalno-sigurnosnih uređaja  u projektu rekonstrukcije i izgradnje pruge Križevci – Koprivnica – državna granica te modernizaciju voznog parka Hrvatskih željeznica.

Zbog povećane potražnje i ambicioznih planova, ALTPRO je u ovoj godini povećao svoje proizvodne kapacitete. U novom proizvodnom pogonu na 3500 kvadratnih metara proizvodit će se sigurnosni sustavi za globalno tržište. Ovom investicijom ALTPRO je udvostručio proizvodne kapacitete te ukupno zapošljava preko 200 zaposlenika i timove visoko-obrazovanih stručnjaka.

U skladu s planom razvoja, ALTPRO će na Innotransu 2024. predstaviti glavne novitete u poslovanju kojima namjerava učvrstiti svoju poziciju u željezničkoj industriji u Europi u narednim godinama.

(ALTPRO)

Podijeli
li
0