Konferencija i izložba „POWER-GEN Europe“ i konferencija „Renewable Energy World Europe“

09. do 11. lipnja 2015. godine, Amsterdam, Nizozemska

Konferencija i izložba „POWER-GEN Europe“ i konferencija „Renewable Energy World Europe“
Konferencija i izložba „POWER-GEN Europe“ i konferencija „Renewable Energy World Europe“

„POWER-GEN Europe“ najveća je europska konferencija i izložba posvećena sektoru električne energije, koja će se zajedno s konferencijom „Renewable Energy World Europe“ od 09. do 11. lipnja 2015. godine održati u Amsterdamu. Konferencija je 2014. godine održana u Kӧlnu, a okupila je 11.038 sudionika iz 100 zemalja, te 435 izlagača od kojih je 89% potvrdilo sudjelovanje i na konferenciji u Amsterdamu.
Tema ovogodišnje konferencije „POWER-GEN Europe“ i „Renewable Energy World Europe“ je „Sigurna energija za održivo gospodarstvo“ s posebnim naglaskom na izazove s kojima je suočena industrija proizvodnje električne energije, među kojima su utjecaj obnovljivih izvora energije na ravnotežu mreže, balansiranje smanjenja CO2 i sigurnosti napajanja, potreba za razvojem tehnologija za pohranu energije, te smanjenje troškova obnovljivih tehnologija.
U okviru konferencije „POWER-GEN“ Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Haagu sudjelovat će u dijelu pod nazivom „Diplomatic Quarter“, na kojem će između ostaloga predstaviti i mogućnosti ulaganja u Republiku Hrvatsku.
Republici Hrvatskoj je na konferenciji „Renewable Energy World Europe“ omogućeno predstavljanje „zemlja partner“, te je u tom slučaju iznos najma nacionalnog paviljona ili štanda za predstavljanje hrvatskih kompanija umanjen za 50%. Zainteresirane tvrtke mogu se javiti Veleposlanstvu RH u Haagu putem e-maila: vrhhaag@mvep.hr, kontakt osoba: gospođa Ana Pilipović.
Više informacija o sajmu možete pronaći na stranicama:
http://www.powergeneurope.com/index.html i
http://www.renewableenergyworld-europe.com/index.html#leftcolumn_tabs_1_2

Podijeli
li
0