Konferencija Meeting G2.1

26. - 30. listopada 2015., Zagreb

Ove jeseni, od 26. do 30. listopada, u Zagrebu će se održati poslovna konferencija pod nazivom MEETING G2.1. Petodnevni skup održat će se u prostoru FORUMA Zagreb, domaćina i organizatora, pod pokroviteljstvom Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Misija konferencije MEETING G2.1 je pomoći revitalizaciji gospodarstva Republike Hrvatske - na jednome mjestu okupiti i povezati uspješne gospodarstvenike, poslovne ljude iz inozemstva, poduzetnike hrvatskog podrijetla te pokretače projekata iz domovine. Uspješnim predstavnicima druge generacije hrvatskih iseljenika (G2) prikazat će se mogućnosti ulaganja u gospodarstvo matične domovine, dok će domaćim poduzetnicima, poslodavcima i inovatorima biti predstavljeni najbolji primjeri iz svjetske poslovne prakse. Navedena konferencija omogućit će povezivanje uspješnih Hrvata iz cijeloga svijeta.

Ciljevi su:

1. Privući gospodarstvenike, poslovne ljude hrvatskog podrijetla i međunarodne tvrtke s hrvatskim kapitalom - poziv je upućen Hrvatima koji žive u više od 30 zemalja širom svijeta.
2. Privući poduzetnike i pokretače projekata iz Hrvatske.
3. Predstaviti različite mogućnosti i načine ulaganja u Hrvatsku te fondove EU.
4. Umrežiti Hrvate iz inozemstva s državnim agencijama i privatnim projektima u Hrvatskoj.
5. Prezentirati pravni okvir za ulaganje u Hrvatskoj, te mogućnosti korištenja fondova EU.
6. Omogućiti priliku za sklapanje preliminarnih ugovora ili suradnje između Hrvata iz inozemstva i Hrvata iz domovine.
7. Kroz raspravu dogovoriti i postaviti temelje za osnivanje Hrvatske svjetske gospodarske komore - Croatian World Chamber of Commerce
 

Program:

Na službenoj web stranici konferencije www.meeting-g2.com objavljen je cijeli program po danima. Organizator zadržava pravo izmjene programa.

Organizator: Kongresni centar FORUM Zagreb

Pod pokroviteljstvom: Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske

 

Podijeli
li
0