Launch Event Digital Master platforme i tečaja, 4.ožujka 2024.g.

Poziv CroAI (Croatian Artificial Intelligence Association)

Launch Event Digital Master platforme i tečaja, 4.ožujka 2024.g.
Digital

Proslijeđujemo poziv na Launch Event Digital Master platforme i tečaja koji će se održati u  ponedjeljak, 4. ožujka 2024., s početkom u 11:00 sati na lokaciji Kinoteka Bar (Kordunska 1, Zagreb). 

Digital Master projekt je financiran Innovation Norway programom i nudi malim i srednjim poduzećima, ali i poduzetnicima, edukaciju o načinima digitalne transformacije i implementacije tehnologije kroz različite sektore.

Projekt Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju (https://www.croai.org/), Gromara, BIRD inkubatora i AI Centra Lipik kroz tri modula - Umjetna inteligencija, Blockchain i Buduće tehnologije - polaznicima nudi osnovno znanje o različitim tehnologijama kroz pozitivne primjere iz prakse. Iz projekta ističu da su posebno ponosni na to da se redom radi o hrvatskim tvrtkama i njihovim poslovnim rješenjima.

Tečaj će službeno izaći na dan eventa i biti će besplatan za sve polaznike!

Ljubazno molimo da nam odgovorom na e- mail lea.soric@croai.org do 1.3. potvrdite dolazak na Launch Event.  

Ukoliko niste u mogućnosti pridružiti nam se u ponedjeljak, u utorak 5.3., s početkom u 11:00 sati, održati ćemo informativni Zoom Call putem kojeg ćemo predstaviti platformu i tečaj, benefite za mala i srednja poduzeća, poduzetnike i sve koji žele naučiti osnove o novim tehnologijama. 

Kontakt za prijavu i sve potrebne informacije:

 

Lea Sorić

Community Coordinator

lea.soric@croai.org

+385953959861

Zavrtnica 17, Zagreb

www.croai.org

Podijeli
li
0