Međunarodni kooperacijski forum za automobilsku prehrambenu industriju

13. rujna 2016. u Austrijskoj gospodarskoj komori, Beč, Austrija

Europska poduzetnička mreža i ADVANTAGE AUSTRIA (Sektor za vanjsku trgovinu pri Austrijskoj gospodarskoj komori) organiziraju u okviru 6. konferencije Dunavskog područja međunarodni kooperacijski forum za dobavljače i kupce logističkih rješenja za industriju automobila i prehrambenu industriju.

Event se održava 13. rujna 2016. u Austrijskoj gospodarskoj komori, Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Beč, Austrija, . Radni jezik je engleski.E

U sklopu kooperacijskog foruma stručnjaci će Vam pružiti informacije o aktualnom razvoju i izazovima na europskim prijevozničkim rutama. U fokusu su teme granična kontrola i vrijeme čekanja u EU te intermodalni prijevoz u Dunavskoj regiji. Panel "Financijska pitanja i projekti" se bavi s druge strane subvencijama, porezima i infrastrukturnim projektima.

Nakon predavanja postoji prilika za B2B susrete s predstavnicima poduzeća i drugih institucija iz cjelokupnog Dunavskog područja. 

Za sudjelovanje na eventu i matchmakingu potrebno je izvršiti registraciju na web-stranici.

Međunarodni kooperacijski forum je namijenjen poduzećima iz automobilske i prehrambene industrije s Dunavskog područja te ponuđačima logističkih rješenja, koji su aktivni na bilo kojem mjestu u dobavljačkom lancu u prehrambenoj i automobilskoj industriji.

Više informacija o kooperacijskom forumu uključujući registraciju, program, online dogovaranje termina (B2B-susreti) nudi Vam službena web-stranica (na engleskom jeziku) www.b2match.eu/donauraumlogistik2016 .

Za sve dodatne informacije obratite se Hrvatskoj gospodarskoj komori, u Europsku poduzetničku mrežu: gđa Irena Spahić, e-mail: ispahic@hgk.hr

Izvor: HGK

Podijeli
li
0