Međunarodni sajam hrane SIAL INDIA

6.-12.prosinca 2023.g.

Međunarodni sajam hrane SIAL INDIA
Hrana simbolička fotografija

Glavna uprava za poljoprivredu obavještava da će povjerenik Wojciechowski od 6. do 12. prosinca 2023. posjetiti Indiju u pratnji izaslanstva od najviše 70 viših predstavnika europskih poduzeća/organizacija proizvođača u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

To će putovanje kombinirati službene sastanke povjerenika s odgovarajućim vladinim partnerima i promotivne aktivnosti kojima prisustvuje poslovna delegacija zajedno s prisutnošću Europske komisije na međunarodnom sajmu hrane SIAL India s paviljonom EU-a.

Posjet Indiji bit će usmjeren na pružanje informacija o tržištu u sektoru hrane i pića, poslovanje među poduzećima te posjete maloprodaji i lokaciji. Programom poslovne delegacije predstavnicima europskog poljoprivredno-prehrambenog sektora pružit će se izvrsna platforma za otkrivanje indijskog tržišta i uspostavu izravnih poslovnih kontakata u New Delhiju (uglavnom na SIAL India) i u Mumbaiju sa stručnjacima iz poduzeća B2B iz cijele Indije.

Više o samom posjetu i mogućnostima sudjelovanja europskih  proizvođača na Join the EU agri-food business delegation to India (europa.eu)

Rok za prijave je 15/06. EUSurvey - Survey (europa.eu)

E-mail za dodatne informacije:  REA-AGRI-EVENTS@ec.europa.eu

Podijeli
li
0