Ministri Oleg Butković i Davor Filipović posjetili JGL

Država treba poticati domaće tvrtke, posebno izvoznike

Ministri Oleg Butković i Davor Filipović posjetili JGL
JGL Pharma Valley

Potpredsjednik Vlade i ministar prometa, mora i infrastrukture Oleg Butković i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović sa suradnicima posjetili su tvrtku JGL. Susret je počeo radnim sastankom na kojem su predsjednik Upravnog odbora Ivo Usmiani i izvršni direktor Mislav Vučić prezentirali JGL-ovo poslovanje, ostvarene rezultate za 2022. godinu i daljnje planove razvoja kompanije, a posjet je nastavljen obilaskom proizvodnje unutar tvrtkina kompleksa Pharma Valley.

"Naše projekte Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja te HBOR podupiru godinama. Povijest uspješne suradnje između JGL-a i MINGOR-a počela je 2009. kad nam je dodijeljen status nositelja poticajnim mjera. Upravo ovakva uspješna suradnja pravi je iskaz potpore hrvatskim izvoznicima i ključna poluga JGL-a za razvoj i rast poslovanja",rekao je predsjednik Upravnog odbora JGL-a Ivo Usmiani.

"Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja svjesno je da treba poticati domaće tvrtke, pogotovo ovakve poput JGL-a, u njihovu razvojnom zamahu te projektima ulaganja u energetsku učinkovitost, digitalizaciju i modernizaciju kapaciteta",naglasio je ministar Davor Filipović.

Izvor: LIDER

Podijeli
li
0