Najava sajmova u Australiji

Najava sajmova u Australiji
Australija

Izložba unutarnjeg uređenja i arhitekture „Designex“, 28. – 30. svibnja 20014. godine, Sydney, Australija

Vodeća godišnja izložba  unutarnjeg uređenja i arhitekture „Designex“ održat će se od 28. do 30. svibnja 20014. godine u Sydneyu. Na izložbi se očekuje više od 10000 vodećih lokalnih i svjetskih dizajnera zvučnih i rasvjetnih tijela, uključujući i izlagače iz područja arhitekture, interijera, podova, kuhinja i kupaonica, tekstila i namještaja te novosti iz suvremenog dizajna radnog mjesta.

Više informacija o izložbi možete pronaći na stranici: www.designex.info

Sajam „Security Expo“, 4. – 6. lipnja 2014. godine, Melbourn, Australija

Prvi put nakon deset godina zakazan sajam „Security Expo“ održat će se od 4. do 6. Lipnja 2014. godine u Melbournu. Na Sajmu na kojem sudjeluje više od 160 izlagača najnovijih proizvoda u industriji sigurnosnih sustava, australski i međunarodni izlagači izložiti će nove tehnologije u pristupu nadziranja, dojave požara, sigurnosnih sustava, biometrije i umrežavanja. Na Sajmu će kao izlagači sudjelovati i neke od vodećih tvrtki kao što su: SCSI, Canon, Pelco Schneider, Intelogix, Sony, Honywell, Hilli.

Više informacija o Sajmu možete pronaći na stranici (na kojoj možete registrirati svoje sudjelovanje): http://securityexpo.com.au/

Izložba Sydney International Boat Show, 31. srpnja - 4. kolovoza 2014. godine, Sydney, Australija

Međunarodna izložba posvećena brodovima i novostima na tom području „Sydney International Boat Show“ održava se od 31. srpnja do 4. kolovoza 2014. godine u Sydney-u. Najstarija manifestacija izložbe plovila u Australiji, koja je započela 1968. godine, u 6 hala izložit će modele brodova na navozu i prateću industrija. U posebnoj marini koja može primiti tristotinjak plovila moći će se razgledati modeli plovila, kao i klasični i povjesnik brodovi.

Više informacija o Sajmu možete pronaći na stranici: http://www.sydneyboatshow.com.au/

Podijeli
li
0