Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle i HT-a Mostar

Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle i HT-a Mostar
Ericsson Nikola Tesla logotip

Ericsson Nikola Tesla i HT Mostar potpisali su ugovore ukupne vrijednosti 11 milijuna kuna za nadzor i modernizaciju mreže i održavanja opreme, priopćeno je u utorak iz Ericssona Nikole Tesle.
 
Ugovore su u okviru Mostarskog sajma potpisali predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i predsjednik Uprave i direktor HT Mostara Vilim Primorac.
 
Predmet posla je proširenje i modernizacija sustava za nadzor mobilne mreže te nastavak ugovora o pružanju usluga održavanja Ericssonove opreme u mreži HT Mostara.
 
Realizacija ugovora će djelatnicima HT Mostara omogućiti brži i kvalitetniji nadzor elemenata mobilne mreže i kreiranje novih poslovnih prilika, kaže se u priopćenju.
 
"Mostarski sajam, na kojem je ove godine posebno istaknuta tema digitalno gospodarstvo, koristimo za uspješan nastavak dugogodišnje suradnje s Ericssonom Nikolom Teslom, regionalnim ICT liderom. HT Mostar će, kao snažan bosanskohercegovački operator, ovime još više približiti svoju mrežu LTE tehnologiji čime stvaramo infrastrukturne pretpostavke za digitalnu transformaciju našeg društva", izjavio je Vilim Primorac.
 
Gordana Kovačević izrazila je zadovoljstvo potpisanim ugovorom te dodala da će kompetencije i predani rad njihovih stručnjaka osigurati izvršenje ugovorenih poslova u skladu s planiranim, a s aktivnostima započinju odmah.

Izvor: HINA

Podijeli
li
0