PLATINASTI KLJUČ za izvoznike izvrsne u kontinuitetu

PLATINASTI KLJUČ za izvoznike izvrsne u kontinuitetu

Udruga Hrvatski izvoznici ove, 2014. godine obilježava deset godina svog djelovanja. U povodu te obljetnice Predsjedništvo HIZ-a donijelo je odluku o utemeljenju nagrade „PLATINASTI KLJUČ“ kojom se posebno želi istaknuti izvoznike koji su u kontinuitetu dokazali svoju izvrsnost.

Nagrade su se najizvrsnijima dodijelile u sklopu 9. konvencije hrvatskih izvoznika, koja se, pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, održala 3. lipnja 2014., u Zagrebu, u Hotelu Westin.

Kako je propisano u Pravilniku o dodjeli nagrada “Platinasti ključ“, nagrada se dodjeljuje onim izvoznicima koji su kroz proteklih šest godina dodjela nagrade „Zlatni ključ“ primili tri ili više „Zlatnih ključeva“, pod uvjetom da prema godišnjem financijskom izvješću za 2013. godinu ispunjavaju osnovne kriterije za sudjelovanje u izboru za nagradu „Zlatni ključ“.

Platinasti ključ

Hrvatski izvoznici s ponosom ističu jedanaest izvoznika nagrađenih „Platinastim ključem“. Rangirani prema kriterijima iz Pravilnika to su:

1.         KONČAR D&ST D.D.

2.         KONČAR ENERGETSKI TRANSFORMATORI D.O.O.

3.         ERICSSON NIKOLA TESLA D.D.

4.         HS PRODUKT D.O.O.

5.         BOXMARK LEATHER D.O.O.

6.         DOK-ING D.O.O.

7.         VETROPACK STRAŽA D.D.

8.         TDR D.O.O.

9.         IVANČICA D.D. TVORNICA OBUĆE IVANEC

10.       HSTEC D.D.

11.       LPT D.O.O.

Nakon rangiranja svih dobitnika nagrada „PLATINASTI KLJUČ“, prema kriterijima određenim Pravilnikom, KONČAR DISTRIBUTIVNI I SPECIJALNI TRANSFORMATORI d.d. zauzimaju prvo mjesto s pet nagrada i četiri nominacije, te ga Predsjedništvo HIZ-a nagrađuje i posebnom „Plaketom Hrvatskih izvoznika“ - kao najboljeg izvoznika za kontinuitet u izvrsnosti.


Preuzimanje pravilnika:

[dokument1]

Podijeli
li
0