Ponuda za članove HIZ-a

B2B inovativna aplikacija za pronalaženje novih tržišta, kupaca i partnera

Obavještavamo Vas da članica udruge Hrvatski izvoznici tvrtka Exportpages Adria d.o.o. putem svoje inovativne B2B digitalne aplikacije na web stranici https://exportpages-adria.com/ pomaže aktualnim i budućim izvoznicima da pronađu svoja nova tržišta, kupce i partnere za svoje proizvode i usluge.

Suvremenim sustavom omogućuje se detaljno globalno predstavljanje samih tvrtki te njihovih proizvoda i usluga. Predstavljanje je moguće na 32 jezika, od toga na 24 automatskim prevođenjem pomoću sustava umjetne inteligencije. U doba brzih promjena i digitalizacije, u pandemijskoj situaciji kakvu danas imamo i prema trendovima kakvi postoje prisutnost na on-line marketing servisima vrlo je poželjna i postaje gotovo nezamjenjiva.

Proces traženja novih izvoznih prilika je izazovan, ali često i kompliciran.  Exportpages Adria je sustav koji znatno olakšava ta nastojanja. Jezične barijere, sporost u komuniciranju i nalaženju tržišta, nedovoljna prepoznatljivost na tržištu, zastarjeli i skupi marketinški alati često su problem naročito kod mikro, malih, pa i srednjih poduzetnika. Razvoj marketinške strategije, planiranje budžeta, vođenje web trgovine i prevođenje često su problem za koji mnoge tvrtke nemaju ni vremena ni novca. Exportpages Adria je digitalan sajam gdje se susreću izvoznici s kupcima svojih proizvoda/usluga. Važan su alat i bitan korak u nastojanju da se potakne izvozna aktivnost i rast prihoda pogotovu u uvjetima sa kojima se danas susreću izvoznici.

Exportpages Adria d.o.o. odnedavno je dio Exportpages International grupe i posluje na hrvatskom tržištu, te kao član udruge Hrvatski izvoznici ostalim članovima Udruge nudi mogućnost korištenja sustava uz 10% popusta uz pri registraciji na web stranici https://exportpages-adria.com/

Ukoliko su članovi Udruge ujedno i članovi Hrvatske obrtničke komore, popust na jednogodišnje korištenje licence iznosi 20%.

Korištenje popusta moguće je za čitavo vrijeme trajanja članstva, dakle ne samo u prvoj godini.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja, molimo Vas da direktno kontaktirate g. Hrvoja Zubčića, člana Uprave Exportpages Adria d.o.o. na broj mobitela: +385 91 913 0377 ili email-om: info@exportpages-adria.com.

 

Podijeli
li
0