Poziv na prijavu inovativnih ideja u sklopu ZEVinnovation projekta

Centar za transfer tehnologije d.o.o. (CTT) u suradnji s  Fakultetom strojarstva i brodogradnje i ZEVinnovation” partnerima poziva zainteresirane tvrtke i pojedince da prijave svoje inovativne ideje u području brodova nulte emisije (pogon, baterije, elektronika, sustavi, navigacija, konstrukcija, materijal, itd.).

Prijava ideja odvijat će se u više ciklusa, a prva ciklus je otvoren do 4.4.2022. godine. Nakon zatvaranja poziva počinje faza selekcije koja traje do 8.4.2022. godine.

Ideje se prijavljuju putem digitalne ZEVinnovation platformu te će svaka ideja proći kroz postupak selekcije i nakon selekcije najbolje ideje dobivaju mentore i prelaze u fazu mentorstva i edukacije.

Više informacija o samim uslugama, projektu i rokovima možete pronaći u dokumentima koji se nalaze u prilogu ovoga maila.

Kako bi se predstavile usluge koje ZEVinnovation projekt nudi inovatorima i korisnicima digitalne ZEVinnovation platforme, CTT u suradnji s Riječkom razvojnom agencijom PORIN organizira besplatnu radionicu:

Otvoreni poziv inovatorima i program radionice u nastavku

Podijeli
li
0