Proizvodi brzorastuće hrvatske kompanije dospjeli su na pet kontinenata

Proizvodi brzorastuće hrvatske kompanije dospjeli su na pet kontinenata
Osječka Orqa proizvela najbolje naočale na svijetu za upravljanje dronovima
D.Petrić/Pixsell

Predstavnici Orqe, svjetskog lidera u području razvoja video-naočala za pilote dronova, posjetili su kao izlagač globalno renomirani EXPO Japan Drone 2022.

Brzorastuća tehnološka kompanija Orqa ranije je već ove godine u Las Vegasu predstavila nove proizvode, a prošlog tjedna i u Japanu gdje prodaju s uspjehom.

Japan Drone 2022 EXPO održan na području Tokyo Baya okupio je u tri dana programa više od 17.000 posjetitelja sa čak 170 domaćih i 18 inozemnih izlagača.

Orqini proizvodi dospjeli su na pet kontinenata, a na spomenutom sajmu predstavljena su četiri proizvoda iz ponude: dva modela naočala za pilote dronova (Pilot i Race varijante FPV.One modela), kontroler za upravljanje dronovima te simulator letenja drona.

Predstavnici Orqe uspostavili su tom prilikom i kontakt sa zastupnicima organizacije European Business Council koja predstavlja interese europskih izvoznika u Japanu.

Naočale za upravljanje dronovima vrlo se uspješno prodaju na japanskom tržištu od početka 2022., a činjenica da su ih japanski kupci prepoznali bez marketinških ulaganja na japanskom tržištu, na jednom od najzahtjevnijih tržišta u svijetu potvrđuje njihovu kvalitetu i konkurentnost.

Izvor: Poslovni dnevnik

Podijeli
li
0