Radionica na temu: Održivog poslovanja i primjene ESG standarda u praksi

dana 09. travnja 2024.g., u prostorijama udruge Hrvatski izvoznici

Prva edukacija na temu: Održivog poslovanja i primjene ESG standarda u praksi

HIZ d.o.o. za poslovne usluge organizira dana, 09. travnja 2024. godine, od 9.00 do 13.00 sati, u prostorijama udruge Hrvatski izvoznici, Fallerovo šetalište 22, 4. kat, u Zagrebu  svoju prvu radionicu na temu: Održivog poslovanja i primjene ESG standarda u praksi. 

Radionicu će voditi gospođa Jasminka Belačić, specijalistica za poslovno izvještavanje koja posjeduje teoretska te posebno praktična znanja i iskustva u području ESG-a. Bila je uključena u korporativno izvještavanje, izradu strategije održivog razvoja i primjenu u praksi Končar grupe.

Ne treba se posebno naglašavati da je tema od izuzetnog značaja svim poduzetnicima, bilo da su sami obveznici nefinancijskog izvještavanja, bilo da su u dobavnim lancima poduzetnika koji su obveznici izvještavanja ili kao sudionici u bankarskom poslovanju.  

Obzirom na važnosti i široki obuhvat teme, edukacija će se održati u dva koraka odnosno dana.

Prva radionica predviđena je za održavanje 09. travnja  i druga 06. svibnja 2024. godine.

Radionice su međusobno povezane na temu Održivog poslovanja i primjene ESG standarda u praksi, a kotizacija za obje radionice iznosi 175 eur.  U cijenu nije uključen PDV.

Dana 09. travnja 2024. godine obraditi će se teme vezane za:

1. Regulatorni okvir za primjenu ESG-a

2. Uvod u ESG i utjecaj ESG-a na poslovanje društva

                                         

Molimo da potvrdu sudjelovanja na radionici dana 09. travnja 2024.godine izvršite putem prijavnog obrasca, najkasnije do petka, 5. travnja 2024.g. do 12.00 sati.      

 

Podijeli
li
0