NAJAVA TRENINGA: Razvoj digitalnog poslovnog modela za MSP putem DIGITRANS metodologije

27.veljače 2019.g., 09.00 sati, Zagreb

NAJAVA TRENINGA: Razvoj digitalnog poslovnog modela za MSP putem DIGITRANS metodologije
DIGITRANS

Čuli ste o velikom potencijalu digitalnih tehnologija i digitalne transformacije poslovanja, ali niste sigurni od kud krenuti? Prijavite se na trening u organizaciji udruge Hrvatski izvoznici i Fakulteta organizacije i informatike koji će se održati u srijedu, 27. veljače 2019. g. od 09.00 sati, u sjedištu Končar-Elektroindustrija d.d. ,Fallerovo šetalište 22, XI kat, u Zagrebu.


RAZVOJ DIGITALNOG POSLOVNOG MODELA ZA MSP

POMOĆU DIGITRANS METODOLOGIJE

 

Trening je namijenjen poduzetnicima i drugima koji sudjeluju u donošenju strateških poslovnih odluka. Korisna bi mogla biti marketinškim stručnjacima, product managerima, osobama koje se bave osmišljavanjem novih proizvoda i usluga i mnogima drugima.

Cilj treninga je primjenom kombinacije novih i postojećih alata sudionicima na praktičnim primjerima pokazati korake potrebne za osmišljavanje novog poslovnog modela koji koristi sav potencijal digitalnih tehnologija. Nakon treninga, sudionicima će biti lakše odabrati smjer digitalne transformacije svojeg poslovanja te će moći krenuti s odabirom konkretnih tehnologija i rješenja.

Trening čini 1. fazu seta kombiniranih treninga (engl. Blended learning trainings BLT) nakon čega slijede online konzultacije poduzetnika s trenerom, a cijela se priča zaokružuje individualnim radionicama poduzeća i trenera nakon čega poduzeća mogu konkretizirati novo osmišljeni poslovni model.

Radionicu će zajedno moderirati doc.dr.sc. Martina Tomičić Furjan, prof.dr.sc. Vjeran Strahonja i doc.dr.sc. Katarina Tomičić Pupek s Fakulteta organizacije i informatike te Ivan Plačko direktor Tehnološko inovacijskog centra Međimurje. Moderatori su sudjelovali u kreiranju DIGITRANS metodologije i alata te imaju bogato iskustvo u razvoju digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije.

 

PROGRAM RADIONICE:

8:30 – 09:00

Registracija

09:00 - 09:45

Predstavljanje DIGITRANS metode i alata za razvoj digitalnog modela

09:45 – 10:00

Pauza

10:00 – 11:15

Analiza postojećeg poslovnog modela poduzeća

11:15 – 12:30 

Istraživanje korisničkih potreba

12:30 – 13:00 

Kreiranje ideja

13:00 – 13:30

Pauza za ručak

13:30 – 14:30

Odabir potencijalnog rješenja

14:30 – 15:00 

Prototipiranje

15:30 – 16:00 

Izrada novog poslovnog modela

 

U sklopu radionice primijenit će se metodologija razvoja digitalnog poslovnog modela i alati koji su razvijeni u sklopu projekta Digitalna transformacija dunavske regije u kojem TICM i FOI sudjeluju kao partneri od ukupno 14 partnera iz 7 zemalja dunavske regije. Više detalja o projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta DIGITRANS  ili na mrežnim stranicama TICM-a i FOI-ja

Poželjno je da se svi sudionici radionice upoznaju s DIGITRANS metodologijom razvoja digitalnog poslovnog modela te materijalima i alatima dostupnima na DIGITRANS.me platformi.

Sudjelovanje na radionici je besplatno

Potvrdu svog dolaska na trening molimo poslati na e-mail info@hrvatski-izvoznici.hr do utorka, 26. veljače 2019.g. do 16.00 sati.

Podijeli
li
0