Sedmi međunarodni B2B forum „Rusija - Europa: suradnja bez granica“

24. i 25. lipnja 2014. godine, Moskva, Rusija

Sedmi međunarodni B2B forum „Rusija - Europa: suradnja bez granica“
B2B Rusija -Europa:suradnja bez granica

Sedmi međunarodni B2B forumu „Rusija-Europa: suradnja bez granica“ održati će se 24. i 25. lipnja 2014. godine u prostorijama Vlade grada Moskve, uz podršku Ministarstva ekonomskog razvoja i trgovine, Vlade grada Moskve i „Enterprise Europe Network“.

Forum se održava s ciljem podrške i razvoja poslovnih odnosa između malih i srednjih poduzeća Rusije i Europe, a u dosadašnjih šest foruma sudjelovalo je 685 ruskih i 372 europske tvrtke te je održano 2688 B2B razgovora, uz velik broj neformalnih susreta.

Plenarna sjednica i tri okrugla stola koji će se održati 24. lipnja 2014. godine bit će posvećeni investicijskoj klimi i uvjetima poslovanja u Rusiji, kao i aktivnostima u okviru programa EU-Rusija „Partnerstvo za modernizaciju“.    

Drugi dan Foruma, 25. lipnja 2014. godine, održat će se bilateralni susreti između ruskih i europskih tvrtki, kao i susreti potencijalnih ruskih investitora s europskim agencijama za poticanje ulaganja. 

Sudjelovanje na Forumu je besplatno za sve sudionike. Zainteresirane hrvatske tvrtke i institucije mogu se registrirati od 14. travnja do 17. lipnja 2014. godine na stranici: www.regionomica-moscow.ru

Podijeli
li
0