Simpozij „Energetska učinkovitost u prehrambenoj industriji i industriji pića"

02. prosinca 2014., Zagreb

Simpozij „Energetska učinkovitost u prehrambenoj industriji i industriji pića"
Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora

U okviru projekta poticanja suradnje na području energetske učinkovitosti Saveznog ministarstva gospodarstva i energije, Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora u suradnji s tvrtkom Eclareon GmbH u razdoblju od 01. do 04. prosinca 2014. organizira delegacijsko putovanje njemačkih gospodarstvenika u Zagreb u sklopu provedbe projekta na temu "Energetska učinkovitost u prehrambenoj industriji i industriji pića".

S ciljem poticanja razmjene iskustva između njemačkih i hrvatskih stručnjaka, institucija i tvrtki iz područja energetske učinkovitosti te uspostavljanja novih poslovnih kontakata, Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora u okviru projekta 2. prosinca 2014. u Zagrebu organizirat će njemačko-hrvatski simpozij na temu "Energetska učinkovitost u prehrambenoj industriji i industriji pića".

Prethodno je u sklopu priprema za putovanje njemačkih gospodarstvenika u Hrvatsku, 8. listopada 2014. u Münchenu održan stručno-informativni skup na navedenu temu.

Dodatne informacije o programu i mogućnosti prijave mogu se dobiti putem Njemačko hrvatske industrijske i trgovinske komore.

Kontakt: Klaudia Oršanić-Furlan (e-mail: klaudia.orsanic-furlan@ahk.hr)

Daniela Buntak (e-mail: daniela.buntak@ahk.hr)

Podijeli
li
0