SMEPASS II - novi krug prijava u rujnu

SMEPASS II - novi krug prijava u rujnu
SMEPASS II

Sljedeći krug prijava za besplatne savjetodavne usluge iz područja osiguranja kvalitete i marketinga, dostupne u okviru Projekta SMEPASS II, najavljen je za sredinu rujna.

Projekt SMEPASS II podržat će najmanje 150 tvrtki malog i srednjeg poduzetništva koje se prijave on-line.

Odabir MSP-ova temeljit će se na objektivnim i transparentnim kriterijima koji će objavljeni na internetskoj stranici www.smepass2.eu (ispunjavanje obrasca Iskaz interesa bit će omogućeno sredinom rujna). Besplatne savjetodavne usluge moći će primiti samo oni poduzetnici koji zadovoljavaju kriterije prihvatljivosti.

Besplatne savjetodavne usluge u okviru Projekta SMEPASS II dodjeljuju se prema potporama male vrijednosti, tzv. potpore de minimis. Te vrste potpore dodjeljuju se u skladu s trenutnom uredbom Europske komisije o potporama male vrijednosti (Uredba (EU) No 1407/2013 od 18. prosinca 2013. o primjeni članka 107 i 108 Ugovorom o funkcioniranju EU o de minimis potporama.

Projekt SMEPASS II ne pruža izravnu financijsku pomoć poduzetnicima. SMEPASS II pruža savjetodavne usluge odabranim MSP-ovima u području osiguranja kvalitete i razvoju marketinga/proizvoda.

Podijeli
li
0