Tema 15. konvencije hrvatskih izvoznika "Utjecaj korona krize na hrvatsko gospodarstvo i izvoz"

Tema 15. konvencije hrvatskih izvoznika "Utjecaj korona krize na hrvatsko gospodarstvo i izvoz"
Panel rasprava na temu "Utjecaj korona krize na hrvatsko gospodarstvo i izvoz"

U sklopu 15.konvencije hrvatskih izvoznika, a nakon dodjele nagrada "Zlatni ključ" najboljim izvoznicima u 2019. godini, održana je panel-rasprava na temu "Utjecaj korona krize na hrvatsko gospodarstvo i izvoz" kojoj je prethodila prezentacija guvernera prof.dr.sc. Borisa Vujčića, koji je sudjelovao i u panel raspravi s ostalim sudionicima: ministrom gospodarstva i održivog razvoja, dr.sc. Tomislavom Ćorićem, profesorima s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof.dr.sc. Marijanom Ivanov i prof.dr.sc Josipom Ticom, laureatom nagrade Zlatni ključ za najboljeg velikog izvoznika, predsjednikom Uprave AD PLASTIK d.d. Marinkom Došenom te predsjednikom Hrvatskih izvoznika, g. Darinko Bago.

U svrhu suzbijanja zaraze COVID-19 virusom ovogodišnja Konvencija organizirana je u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske odnosno propisanim uputama i preporukama za okupljanja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a što je uvjetovalo maksimalno smanjenje broja sudionika.

Zbog navedenih razloga Hrvatski izvoznici nisu bili u mogućnosti uputiti poziv za fizičko sudjelovanje svim članovima Udruge, partnerima i suradnicima. Kako bi svi članovi Udruge te ostala zainteresirana javnost ,mogla popratiti navedeno događanje izvršen je dogovor o medijskom pokroviteljstvu godišnje Konvencije hrvatskih izvoznika i Dodjele nagrada „Zlatni ključ“ putem direktnog prijenosa na HRT4 i informiranja o događanju u informativnim emisijama Hrvatske radiotelevizije.

Snimku 15. konvencije hrvatskih izvoznika odnosno dodjelu nagrada "Zlatni ključ" najboljim izvoznicima u 2019.g. te panel-raspravu Konvencije možete pogledati na Youtube kanalu Hrvatskih izvoznika.

Prezentacije prof.dr.sc. Borisa Vujčića, guvernera HNB-a te g. Darinka Bage, predsjednika HIZ-a možete preuzeti u nastavku

Podijeli
li
0