Webinar "Istraživanje i primjena novih tehnologija za pogon brodova nulte emisije stakleničkih plinova"

četvrtak, 25. veljače 2021., 10.00-11.15, Zoom platforma

Centar za transfer tehnologije d.o.o. (CTT) u suradnji s  Fakultetom strojarstva i brodogradnje i “ZEVinnovation” partnerima organizira besplatni webinar pod naslovom:

  • “Istraživanje i primjena novih tehnologija za pogon brodova nulte emisije stakleničkih plinova” koji će se održati putem ZOOM Video Webinara, u četvrtak, 25. veljače 2021. godine od 10:00-11:15 sati. Registracije za Webinar koji se održava na engleskom jeziku moguće su putem ove poveznice ili preko linka za registraciju: https://zoom.us/webinar/register/WN_VBYkvltdSx67MFz-vQkfxw

Webinar se organizira u sklopu ZEVinnovation projekta, financiranog od strane ‘’EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation” koji je osmišljen za pružanje podrške u području inovacija, edukacije, istraživanja i konkurentnosti unutar Europskog gospodarskog prostora. ZEVinnovation projekt provodi Centar za transfer tehnologije (vodeći partner) u partnerstvu s tvrtkama Inovacije i razvoj d.o.o. (Hrvatska), ÅKP AS (Norveška), VINCO INNOVATION AS (Norveška); Baltic Sea & Space Cluster (Poljska).

U nastavku možete preuzeti program webinara

Podijeli
li
0