Webinar o bespovratnim sredstvima za meke mjere u Hrvatskoj i B2B poslovni razgovori

srijeda, 15. ožujka 2023.g, od 11 sati

Webinar o bespovratnim sredstvima za meke mjere u Hrvatskoj i B2B poslovni razgovori
Innovation Norway

Online seminar o pozivu za bespovratna sredstava za meke mjere (Soft Measures), u okviru poslovnog programa Business Development i Innovation Croatia, financijskog mehanizma Norveške darovnice održat će se 15. ožujka 2023. godine, s početkom u 11:00 sati.

Obzirom da će upravitelj programa Innovation Norway objaviti istodobno pozive za meke mjere u okviru programa koji se provodi u Hrvatskoj i  programa u Grčkoj, događanje će obuhvatiti oba poziva.

Na seminaru će se predstaviti mogućnosti financiranja i dati primjeri prihvatljivih aktivnosti te odgovoriti na pitanja potencijalnih podnositelja projekata.

Događanje je namijenjeno tvrtkama, klasterima, udrugama, nevladinim organizacijama, istraživačkim institucijama i drugim akterima koji su potencijalni podnositelji ili partneri u projektima koji će se financirati bespovratnim sredstvima poslovnog programa Norveške darovnice.

Poslovni B2B poslovni razgovori pružit će mogućnost direktnog kontakta sa subjektima iz Norveške i s projektnim timom upravitelja programa Innovation Norway, kako biste raspravili svoju ideju i pronašli partnere za projekte s kojima imate namjeru aplicirati na poziv.

Prijava sudjelovanja omogućena je putem poveznice.

Rok za prijavu je 14. ožujka, do 12:00 sati.

Napomena: Nakon predmetnog webinara, B2Match platforma ostat će otvorena do 10. svibnja, odnosno roka za podnošenje projekata po pozivu za meke mjere, kako bi registrirani sudionici imali priliku tražiti partnere i dogovoriti sastanke. 

Poziv za bespovratna sredstava za meke mjere u okviru poslovnog programa Business Development i Innovation Croatia, koji će biti objavljen tijekom ožujka, ima za cilj podržati hrvatske gospodarstvenike u povećanju svojih kapaciteta za poslovni razvoj kroz aktivnosti kao što su:

  • Umrežavanje s klijentima i partnerima
  • Suradnja u klasterima, udrugama ili mrežama
  • Podrška poduzetnicama
  • Obuka za popunjavanje praznina u vještinama
  • Studije izvedivosti
  • Dobivanje novih uvida u tržišta ili tehnologije
  • Mentorstvo
  • Druge vrste izgradnje kompetencija

Program dodatno omogućava podršku putovanju radi razvoja partnerstava i projekata s norveškim subjektima, s ciljem jačanja suradnje i bilateralnih poslovnih partnerstava. Više informacija o ovoj pomoći dostupno je ovdje.

Organizator događanja je Innovation Norway uz podršku EEN mreže i HGK.

Izvor: www.hgk.hr

Podijeli
li
0