"Wine&Spirits Show 2023"

20.-23. travnja 2023.g, Sofia, Bugarska

U Sofii, u Bugarskoj, od 20.-23. travnja 2023.g. održat će se izložba vina i alkoholnih pića "Wine&Spirits Show 2023"

Dokument u nastavku sadrži kompletan koncept specijalizirane izbložbe Wine& Spirits Show Sofia 2023, koji je ove godine novi i zbivanja su osmišljena u nekoliko zona:

TRGOVAČKA ZONA je glavna posebna zona u kojoj se predstavljaju mali i veliki proizvođači, uvoznici, distributeri.

EDUKACIJSKA ZONA, gdje će stručnjaci i ljubitelji vina dobiti zanimljive informacije i detalje o povijesti i proizvodnji tradicionalnih i tipičnih pića iz različitih zemalja;

DISCOVERY ZONE predstavlja vinske posjede i mjesta s mogućnošću upoznavanja s tehnologijama proizvodnje vina, specifičnostima odabranih sorti vlastitih vinograda, destilerije s raznim vrstama alkoholnih pića i craft pića itd.

MASTER CLASS ZONA za degustacije, prezentacije i treninge;

BOULEVARD OF TASTE ZONA s tipičnom atmosferom urbane sredine u kojoj se prezentiraju gurmanska jela i pića;

POSLOVNI SASTANCI - posebna zona gdje se sudionici - proizvođači i uvoznici susreću sa svojim potencijalnim kupcima - ugostiteljima, barovcima, hotelijerima, distributerima;


Pozivaju se sudionici da predstave tradicionalna pića iz svoje zemlje (moguće je predstaviti i bezalkoholna pića), pića sa zanimljivom poviješću i tehnologijom, pića koja nisu dovoljno poznata u Bugarskoj, tradiciju i kulturu konzumiranja ovih pića.

EDUKACIJSKA ZONA je mjesto gdje će se svi sudionici – profesionalni posjetitelji, izlagači, sommelieri, enolozi, chefovi, stručnjaci i ljubitelji dobrog ukusa, moći upoznati sa specifičnim proizvodnjama u različitim zemljama. Sudjelovanje u EDUKACIJSKOJ ZONI pružit će se predstavnicima stručne javnosti u industriji, kao i široj javnosti, izvrsnu priliku da upoznaju specifične elemente kulture i tradicije druge zemlje.

Zajedno s WINE & SPIRITS SHOW-om, na dane izložbe, u posebnoj dvorani predviđeno je održavanje Nacionalnog kulinarskog kupa u organizaciji Bugarske udruge profesionalnih kuhara uz potporu Ministarstva prosvjete i kulture. Sinergija ovih dviju tema pruža i dodatnu, jedinstvenu priliku svima da izravno od profesionalaca u obje branše uče o pravilnoj kombinaciji hrane i pića te novim trendovima.

Kontakt osoba:

Iva Gerasimov

Inter Expo Centar doo

Bulevar Carigradsko šose 147

1784 Sofija, Bugarska

T +359 2 9655 320

M +359 888 601 433

Iva Gerasimova <igerasimova@iec.bg>

Podijeli
li
0