EU vodi izvoznike u Kinu - prijavite se odmah

EU vodi izvoznike u Kinu - prijavite se odmah
MISSIONS FOR GROWTH(1/2)

DG Enterprise & Industry iz Bruxellesa priprema odlazak EU delegacije u Kinu, grad Chengdu, s prijedlogom da se EU delegaciji po prvi puta priključe i predstavnici tvrtki/institucija iz Hrvatske.

EU delegaciju će predvoditi zamjenik direktora g. Antti Peltomäki na susret kineskih i EU gospodarstvenika u okviru projekta EU Mission for Growth, Chengdu, 21. – 23.10.2014. (alternativno i do 26.10.2014.).

Cilj EU Mission for Growth je uspostavljanje veza i poslovnih partnerstava između EU i Kine, s posebnim naglaskom na organizirani matchmaking program i susrete s visokim predstavnicima kineskih tvrtki i državnih/gradskih institucija u tom dijelu Kine, koji će se održati u okviru susreta/sajma IX EU-China Business and Technology Cooperation Fair.

Mission for Growth - China

Ovo 9. izdanje susreta/sajma obuhvatiti će oko 800 - 1000  predstavnika SME sektora, klastera, poslovnih udruženja, R&D institucija i državne/lokalne uprave.

Područja/industrije koje će biti obuhvaćene ovim programom:

  • Zaštita okoliša/Environmental protection
  • Obnovljivi izvori energije/Renewable Energy
  • Farmaceutika i bio tehnologija/Bio-pharmacy and bio-technology
  • Poljoprivreda/Modern Agriculture (incl. organic agriculture, food quality and security, R&D on agricultural science and technology)
  • Avio industrija/Aviation
  • ICT

Putnici u okviru EU Mission of Growth imaju dodatne popuste na avio linijama Air Francea i KLM, te posebne cijene u Sichuan Jinjiang Hotel in Chengduu, više informacija u dijelu informacija (Accommodations and Logistics).

Informacija o Misiji i programu na linku i u prilogu:

http://ec.europa.eu/enterprise/initiatives/mission-growth/missions-for-growth/daniel-calleja/asia/china/index_en.htm

VAŽNO

1. Svi zainteresirani moraju se registrirati na sljedećim linkovima za sudjelovanje u EU Misiji/matchmaking programu: 

Registracija za EU Mission to Growth, Chengdu, 21.- 23.10.2014. 

http://ec.europa.eu/enterprise/initiatives/mission-growth/missions-for-growth/daniel-calleja/asia/china/registration-form_en.htm

Registracija za bilateralne sastanke u okviru EU Mission for Growth (cijena 100 EUR):

https://www.b2match.eu/ninth-eu-china-cooperation-fair

2. Radi bržeg postupka potvrde sudjelovanja u EU Misiji informaciju o svojoj prijavi pošaljite gosp. Edwardu Tersmetteu,  Edward.Tersmette@ec.europa.eu i gđi Eleni Lanzarotto u DG Entreprise: Elena.LAZZAROTTO@ec.europa.eu 

Za dodatne informacije i pitanja možete se javiti direktno u EK gđi E. Lanzarotto Elena.LAZZAROTTO@ec.europa.eu, gosp. Edwardu Tersmetteu  Edward.Tersmette@ec.europa.eu 

ili sljedećem kontaktu u Hrvatskoj:

Berislav Čižmek CEO
CBBS
 - Management Consulting & Business Building Company
E mail : ceo@cbbs.hr 


PROGRAM

Podijeli
li
0